Якщо ви шукаєте рецепт для смачного і оригінального страви, то Jambalaya – це саме те, що вам потрібно спробувати. Це традиційна страва з Південних штатів США, яка поєднує в собі рис, овочі, м’ясо та спеції. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як смачно приготувати Jambalaya вдома.
Інгредієнти:
- 250г ковбаси андуї (або іншої ковбаси за вашим смаком)
- 1 цибуля
- 1 кущ часнику
- 1 перець чилі
- 1 червона паприка
- 1 склянка рису
- 1 банка томатної пасти
- 2 склянки курячого бульйону
- сіль, перець, паприка, кайєнський перець – за смаком
Приготування:
- Насікайте ковбасу, цибулю, часник, перець чилі та червону паприку.
- Розігріть сковороду і підсмажте ковбасу до золотистої скоринки.
- Додайте цибулю, часник, перець чилі та червону паприку та готуйте, поки овочі не стануть м’якими.
- Додайте рис та томатну пасту. Перемішайте і готуйте 2-3 хвилини.
- Додайте курячий бульйон та спеції за смаком. Доведіть до кипіння, зменште вогонь та готуйте поки рис не буде готовим.
- Приберіть з вогню та залиште на 5-10 хвилин для настоювання смаку.
- Подаємо Jambalaya гарячою, прикрашаючи свіжими зеленню та лимонним кішоньком.
Тепер ви знаєте, як смачно приготувати Jambalaya вдома. Ця страва стане чудовим варіантом для сімейного обіду або вечері з друзями. Спробуйте цей рецепт і порадуйте себе та близьких чудовим смаком Південних штатів.