Італійська класика на вашому столі: Chicken Parmigiana
Якщо ви любите італійську кухню, то неодмінно повинні спробувати класичний рецепт Chicken Parmigiana. Це смачне та задовільне блюдо забезпечить вам справжню гастрономічну насолоду!
Інгредієнти:
- 4 курячі філе
- 1 чашка муки
- 2 яйця
- 1 чашка кільцянкої панірувальної сухої тістів (breadcrumbs)
- 1 чашка тертого пармезану
- 2 чашки томатного соусу
- 1 кг моцарелли
- сіль та перець за смаком
- олія для смаження
Інструкція:
- Приготувати курячі філе, відбивши їх, після чого посолити та поперчити.
- Обваляти курячі філе у муці, потім у розтоплених яйцях та в панірувальній сухарі.
- Смажити філе на пательні з обох сторін до золотистого кольору.
- У сковороді розігріти томатний соус.
- У формі для запікання влаштувати шар курячої паніруваної сухої тістів, зверху положити соус, потім моцареллу та ще раз повторити цей процес.
- Запікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
- Готове блюдо подавати гарячим, прикрашаючи тертим пармезаном та свіжим базиліком.
На цьому все! Ви готові насолоджуватися ідеальним поєднанням соковитого курячого філе, ароматного томатного соусу, сирної моцарелли та хрусткого паніруваної сухарі. Спробуйте цю італійську класику на своєму столі – і ви будете в захваті!