Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Як правильно приготувати м’ясний хліб: крок за кроком інструкція


smachno - 19.08.2024 - 0 коментарів

М’ясний хліб – це смачний та ситний страва, яка сподобається всім вашим близьким. Особливо смачно він буде, якщо ви приготуєте його своїми власними руками. Ну що, давайте розглянемо крок за кроком інструкцію, як зробити м’ясний хліб.

Крок 1: Підготовка інгредієнтів

Для приготування м’ясного хліба вам знадобиться: м’ясо (яловичина або свинина), цибуля, часник, олія, спеції, сіль, перець, масло, дріжджі, мука та вода.

Крок 2: Приготування начинки

Спочатку м’ясо треба обробити: пропустити через м’ясорубку, додати нарізану цибулю, часник, спеції, сіль та перець. Посмажте цю суміш на олії до готовності.

Крок 3: Заміс тіста

Розчиніть дріжджі в теплій воді, додайте трошки цукру та залиште на кілька хвилин, щоб дріжджі активувалися. Потім починайте заміс тіста з муки, додаванням дріжджів, масла та солі.

Крок 4: Формування хліба

Після того, як тісто підійшло, розкочуйте його на дошці та розподіліть начинку. Скрутіть тісто в рулет та вкладіть його в форму для випікання.

Крок 5: Випікання

Поставте хліб у піч на 180 градусів і випікайте протягом 30-40 хвилин, доки він не стане золотистим зверху.

Отже, за декілька кроків ви зможете насолодитися смачним м’ясним хлібом, який принесе вам та вашій сім’ї задоволення. Спробуйте його приготувати вдома і поділіться своїми враженнями!

Схожі публікації

Залишити коментар