Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Кулінарне диво з Мексики: секрети приготування кесадильї


smachno - 17.08.2024 - 0 comments

[ad_1]

Сьогодні ми розкажемо вам про найпопулярніше та неймовірно смачне блюдо з мексиканської кухні – кесадилья. Це традиційний мексиканський страва, який складається з тонкого тортильяса, що заповнений сиром та м’ясом, а потім підсмажений або запечений. Секрет кесадильї в його простоті та смаковій насиченості. Готується це блюдо дуже швидко, але смакує неймовірно!

Інгредієнти:

  • Тортильяса (купити в магазині або приготувати самостійно)
  • Сир (найкраще використовувати чеддер або моцарелу)
  • М’ясо (куряче, свиняче або яловичину)
  • Овочі (помідори, перець, цибуля)
  • Приправи та зелень для смаку

Приготування:

1. На сковороді розігрійте олію, потім покладіть тортильясу та зверху посипте сиром.

2. Додайте обсмажене м’ясо та нарізані овочі (помідори, перець, цибуля).

3. Посипте приправами та зеленню.

4. Згорніть тортильясу півколом, намотайте кесадилью та підсмажте з обох сторін до золотистого кольору.

5. Подавайте з гуакамоле, сметаною або сальсою.

Не забувайте прикрасити гарнір зеленню та лаймом, щоб страва виглядала ще апетитніше. Смачного!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment