Історія походження Macaroni and Cheese
Macaroni and Cheese – це популярна страва, яка має свої коріння у Європі. Вперше рецепт цієї страви з’явився у книзі кулінарії “L’art de bien faire les macaronis”, виданій у Франції у 1390 році. Однак сучасний варіант Macaroni and Cheese більше пов’язаний з американською кухнею.
Популярні рецепти Macaroni and Cheese
Існує безліч варіантів приготування Macaroni and Cheese, але декілька ключових складників залишаються однаковими – макаронні вироби, сир та молоко. Один із найпопулярніших рецептів включає в себе варені макаронні вироби, сир Чеддер та плавлений сир, молоко, вершковий масло і сік помідорів.
Щоб приготувати цю страву, необхідно спочатку варити макаронні вироби, потім створити соус і додати сир. Все це змішується разом і запікається в духовці до золотисто-коричневого кольору.
Також можна додати до страви різноманітні інгредієнти, такі як шпинат, бекон, гриби або перці, щоб змінити смак і текстуру Macaroni and Cheese.
Однак, незалежно від обраного рецепту, Macaroni and Cheese завжди виходить ніжним, смачним та задовольнює пристрасті будь-якого любителя сиру.