Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Секрети італійського смаку: рецепт Chicken Parmigiana


smachno - 20.07.2024 - 0 comments

[ad_1]

Якщо ви шукаєте щось нове і смачне для обіду, то рецепт Chicken Parmigiana – саме те, що вам потрібно. Цей італійський страва поєднує в собі хрусткість смаженого курячого м’яса, соковитість помідорів і ніжність сиру, що робить його ідеальним варіантом для будь-якого обіда або вечері. Залишайтеся зі мною, і я покажу вам, як легко і швидко приготувати цей чудовий страву просто вдома!

Інгредієнти:

  • 4 шматочки курячого філе
  • 1 чашка крупної панківчі
  • 1 чашка томатного соусу
  • 1 чашка тертого пармезану
  • 1 чашка тертого моцарели
  • 1 чайна ложка сушеної базиліку
  • 1 чайна ложка сушеної орегано
  • Сіль і перець за смаком

Інструкція:

  1. Нагрійте духовку до 200 градусів. Покрийте протовар чилі утретою палітуркою.
  2. Посипте курячі шматочки сіллю та перцем. Обережно обвітьте їх у панківку.
  3. Розім’яте томатний соус по шматочках курки.
  4. Покладіть шматочки на противень та запікайте у духовці протягом 25-30 хвилин.
  5. За останніх 5 хвилин запікування, посипте шматочки пармезаном та моцарелою та додатково запекаєте.
  6. Подавайте страву з вершковим соусом та свіжим базиліком.

Отже, якщо ви хочете скуштувати істинний італійський смак, не витрачаючи багато часу на готування, спробуйте цей простий і смачний рецепт. Вже через кілька простих кроків ви зможете насолодитися цією чудовою стравою прямо вдома. Смачного!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment