Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Історія та секрети приготування крильців Баффало


smachno - 17.07.2024 - 0 comments

[ad_1]

Історія крильців Баффало

Крильця Баффало – це класична закуска, яка здобула популярність по всьому світу завдяки своєму гострому смаку та сочній текстурі. Це страва, яка походить із міста Баффало, штат Нью-Йорк, і вперше була запропонована в 1964 році відразу після виникнення гострого соусу Баффало.

Ідея приготування крильців у гострому соусі виникла в барі Anchor Bar в Баффало, де французький шеф-кухар вирішив приготувати закуску для голодних клієнтів в останні хвилини. І вона вразила смаком! Відтоді крильця Баффало стали популярними по всьому світу.

Секрети приготування крильців Баффало

Щоб приготувати справжні крильця Баффало вдома, вам знадобиться кілька простих інгредієнтів: курячі крильця, гострий соус, вершковий масло, часник, цукор та сіль. Почніть з того, що обварите крильця, потім випекайте їх у духовці або смажте в глибокому жирі до золотисто-рум’яного кольору.

Далі розтопте вершкове масло, додайте дрібно нарізаний часник і обсмажте його кілька хвилин. Потім додайте гострий соус, цукор та сіль до смаку і перемішайте. Покладіть крильця у цю суміш, добре промийте і насолоджуйтесь неймовірним смаком крильців Баффало!

Не забудьте подавати крильця з солодким соусом і свіжою зеленню. Ця закуска чудово поєднується з пивом або газованою водою. Спробуйте приготувати крильця Баффало вдома і пориньте у безмежний світ гострих смаків!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment