Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Традиційний рецепт пупусас: як готувати страву з Сальвадору


smachno - 15.07.2024 - 0 коментарів

Сальвадорські пупусас – це смачна і поживна страва, яка швидко завоювала серця гурманів по всьому світу. Це схоже на мексиканські млинці, але з фаршированою начинкою всередині. Як правило, пупусас подаються з кількома соусами, які додають особливого смаку цій страві.

Інгредієнти:

  • 2 чашки кукурудзяної муки
  • 1 чашка води
  • 0.5 чашки м’якого сиру (наприклад, фети або моцарелли)
  • 0.5 чашки натертого квасолі
  • сіль і перець за смаком
  • 2 столові ложки олії для смаження

Інструкції:

1. В середній мисці змішайте кукурудзяну муку, воду, сіль і перець. Робіть м’якке тісто.

2. Розділіть тісто на невеликі кульки, приблизно розміру тенісного м’яча.

3. Розгорніть кожну кулю тіста в тонке кругле блискуче.

4. На половину круга тіста розмістіть трохи сиру та квасолі.

5. Згорніть тісто на половину, створюючи напівколо з начинкою всередині.

6. Злегка запайте краї пупусас з внутрішньої сторони, щоб начинка не виходила.

7. Розігрійте олію в сковороді та смажте пупусас з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.

8. Подаємо пупусас з сальсою або гуакамолею.

Тепер, коли ви знаєте, як готувати пупусас, можете насолоджуватися цією смачною стравою з Сальвадору вдома. Спробуйте цей рецепт і відчуйте смак автентичної кухні цієї країни!

Схожі публікації

Залишити коментар