Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Секрети приготування страви Chiles Rellenos: традиційний рецепт та варіації


smachno - 09.07.2024 - 0 коментарів

Chiles Rellenos – це популярна страва у мексиканській кухні, яка в перекладі означає “фаршировані перці”. Ця страва відома своєю гостротою та смачним сирним фаршем всередині перця.

Традиційний рецепт

Для приготування Chiles Rellenos вам знадобляться свіжі зелені чилі перці, які варто запікати, щоб зняти шкірку. Далі видаліть насіння та наповніть їх сиром або м’ясним фаршем. Перці обваліть у борошні та з вершковими яйцями, а потім обсмажте в гарячому маслі до золотисто-коричневого кольору.

Варіації страви Chiles Rellenos

Існує безліч варіацій цієї страви. Наприклад, ви можете додати до фаршу різні овочі, такі як кукурудза, помідори або цибуля. Також, замість сиру, можна використовувати мариновані гриби або соус чіпотле для більш пікантного смаку.

Інша варіація Chiles Rellenos – це використання солодких чилі перців замість гострих, щоб зменшити гостроту страви та надати їй ніжного смаку.

Додайте власні ідеї та експериментуйте з рецептом Chiles Rellenos, щоб створити страву, яка вам найбільше подобається!

Схожі публікації

Залишити коментар