Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Як смачно приготувати Jambalaya вдома: кулінарні поради


smachno - 25.10.2024 - 0 коментарів

Якщо ви шукаєте рецепт для смачного і оригінального страви, то Jambalaya – це саме те, що вам потрібно спробувати. Це традиційна страва з Південних штатів США, яка поєднує в собі рис, овочі, м’ясо та спеції. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як смачно приготувати Jambalaya вдома.

Інгредієнти:

  • 250г ковбаси андуї (або іншої ковбаси за вашим смаком)
  • 1 цибуля
  • 1 кущ часнику
  • 1 перець чилі
  • 1 червона паприка
  • 1 склянка рису
  • 1 банка томатної пасти
  • 2 склянки курячого бульйону
  • сіль, перець, паприка, кайєнський перець – за смаком

Приготування:

  1. Насікайте ковбасу, цибулю, часник, перець чилі та червону паприку.
  2. Розігріть сковороду і підсмажте ковбасу до золотистої скоринки.
  3. Додайте цибулю, часник, перець чилі та червону паприку та готуйте, поки овочі не стануть м’якими.
  4. Додайте рис та томатну пасту. Перемішайте і готуйте 2-3 хвилини.
  5. Додайте курячий бульйон та спеції за смаком. Доведіть до кипіння, зменште вогонь та готуйте поки рис не буде готовим.
  6. Приберіть з вогню та залиште на 5-10 хвилин для настоювання смаку.
  7. Подаємо Jambalaya гарячою, прикрашаючи свіжими зеленню та лимонним кішоньком.

Тепер ви знаєте, як смачно приготувати Jambalaya вдома. Ця страва стане чудовим варіантом для сімейного обіду або вечері з друзями. Спробуйте цей рецепт і порадуйте себе та близьких чудовим смаком Південних штатів.

Схожі публікації

Залишити коментар