Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Чімічуррі – відкриття аргентинської кухні


smachno - 21.10.2024 - 0 comments

[ad_1]

Якщо ви шукаєте нові смаки і відчуття, то необхідно спробувати чімічуррі – класичний соус з аргентинської кухні. Цей соус є невід’ємною частиною традиційних страв аргентинської кухні, таких як асадо (аргентинське барбекю) і емпанадас (напівмісяць або трикутне пиріжки).

Чімічуррі – це суміш різноманітних трав, спецій і олії, яка має свіжий і гострий смак. Він надає стравам аргентинського походження особливий аромат і смак, який захоплює кожен кураж і палець.

Історія походження

Історія походження чімічуррі сягає коренями ще до першого половини 19 століття, коли в колоніальній епохі Аргентини в останній час було розроблено багато нових страв та соусів. Чімічуррі був одним із цих відкриттів, який став невід’ємною частиною аргентинської кухні.

Як готувати

Готувати чімічуррі надзвичайно просто. Для цього знадобляться свіжі трави (кілька видів коліандру, петрушки, часнику), оцет, оливкова олія, сіль, перець і іноді чилі. Все це треба нарізати, змішати і залити олією.

Ось один із простих рецептів чімічуррі:

  1. 1/4 чашки сухого чи свіжого коріандру
  2. 1/4 чашки сухої чи свіжої петрушки
  3. 2 столові ложки свіжої м’ятою
  4. 4 зубчики часнику, роздрібнені
  5. 2 столові ложки оцту
  6. 1/2 чашки оливкової олії
  7. Сіль та перець за смаком

Вживайте чімічуррі з м’ясними стравами, рибою або навіть як заправу до салату. Він додасть вашим стравам нові смакові відчуття та аромат, які точно наполегливо запам’ятаються.

Тож не соромтеся експериментувати зі смаками і скористайтеся цим аргентинським відкриттям, щоб розширити свій кулінарний горизонт!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment