Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Як приготувати смачні та хрусткі арепас з власноруч виготовленою начинкою


smachno - 15.09.2024 - 0 коментарів

Як приготувати смачні та хрусткі арепас з власноруч виготовленою начинкою

Сьогодні я розповім вам про те, як можна приготувати арепас – популярну страву латиноамериканської кухні, яка здавна завоювала серця гурманів по всьому світу. Арепас – це кукурудзяні лепешки, які варяться, смажаться або печуться і наповнюються різноманітними начинками.

Сьогодні я пропоную вам приготувати арепас з власноруч виготовленою начинкою в українському стилі. Для цього нам знадобляться такі інгредієнти:

Інгредієнти:

  • 1 чашка кукурудзяного борошна (маса)
  • 1 чашка води
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка цукру
  • 1 столова ложка рослинного масла
  • Начинка на вибір: від сирної до м’ясної

Інструкція:

  1. У каструлю з водою додайте сіль, цукор і рослинне масло. Доведіть до кипіння.
  2. Поступово додайте кукурудзяне борошно, постійно помішуючи, щоб уникнути утворення грудок.
  3. Зменшіть вогонь і готуйте суміш, помішуючи протягом 5-7 хвилин, доки вона не стане густою та однорідною.
  4. Зніміть масу з плити і дайте їй трохи охолонути.
  5. Формуйте з неї невеликі лепешки, а потім смажте з обох боків на розігрітій сковороді без масла протягом 3-4 хвилин кожен бік.
  6. Наповніть арепас підготовленою начинкою і насолоджуйтесь смаком!

Смачного вам апетиту! Цей рецепт здатний вразити вашу сім’ю та гостей, і ви точно захочете повторити його знову та знову!

Схожі публікації

Залишити коментар