Сьогодні ми розглянемо один із символів Австралії та Нової Зеландії – Anzac Biscuits. Ці печива належать до традиційної антиподської кухні та мають у своїй історії багато цікавих моментів.
Історія походження Anzac Biscuits
Anzac Biscuits з’явилися під час Першої Світової Війни. За легендою, ці печива були пекти вдома та відправляти на фронт для австралійських та новозеландських солдатів. Їхнє назва походить від абревіатури “ANZAC” (Australian and New Zealand Army Corps), яка вказує на спільні армії цих двох країн.
Рецепт Anzac Biscuits
Традиційний рецепт Anzac Biscuits складається з овсяних пластівців, цукру, масла, меду та соди. Ця комбінація інгредієнтів надає печиву хрустку скоринку та ніжний серединку. Часто до рецепту додаються горіхи або кокосова стружка для більш насиченого смаку.
Популярність усього світу
Спочатку Anzac Biscuits були популярні тільки в Австралії та Новій Зеландії, але з часом вони стали улюбленим лакомством по всьому світу. Тепер вони можна знайти в багатьох кав’ярнях та магазинах з десертами на всіх континентах.
Спробуйте самі зробити Anzac Biscuits та насолоджуйтесь унікальним смаком цих дивовижних печив. І не забудьте вшанувати пам’ять солдатів, які боронили свою країну під час війни, кожен ковбас кожного Anzac Biscuit призначений їм.
[ad_2]