Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Секрети приготування справжнього рамену вдома


smachno - 28.08.2024 - 0 коментарів

Секрети приготування справжнього рамену вдома

Рамен – це одна з найпопулярніших і найсмачніших страв японської кухні. Це ситний і ароматний суп з м’ясом, вершковими нудлями і різними смаковими добавками. Хочете спробувати справжній рамен, але не хочете виходити з дому? Ми підкажемо вам секрети його приготування прямо у вашій кухні!

Інгредієнти:

  • М’ясний бульйон
  • Яйця
  • Вершкові нудлі
  • М’ясо (куриця, свинина або товстолоб)
  • Цибуля
  • Часник
  • Імбир
  • Соя
  • Сирецький лосось або тунець (за бажанням)
  • Лимон або лайм

Приготування:

1. Спочатку потрібно приготувати м’ясний бульйон. Для цього ви можете використовувати курячі або свинячі кістки, щоб додати багато аромату. Залийте кістки холодною водою і готуйте на повільному вогні до того часу, поки бульйон не стане насиченим смаком.

2. Поки бульйон готується, приготуйте вершкові нудлі в окремій каструлі, дотримуючись інструкцій на упаковці. Якщо ви хочете, щоб вони були більш ароматними, додайте у воду для варіння трохи часнику та імбиру.

3. Покрійте м’ясо на тонкі шматочки і піджарте його на сковороді до золотистої скоринки. Додайте нарізану кубиками цибулю та часник, а також сою для аромату та солодкості.

4. Розламайте яйця в окрему миску і готуйте їх у киплячій воді протягом 6-7 хвилин для того, щоб отримати підсмажене яйце з рідкою жовтком.

5. Подаємо рамен, розловлюючи вершкові нудлі у глибокій мисці, додаючи м’ясний бульйон, підсмажене м’ясо з цибулею та часником, яйце, сої, імбир, а також нарізаний лимон або лайм для освіження.

Отже, рецепт справжнього рамену не такий складний, як здається на перший погляд. Спробуйте приготувати цей шедевр японської кухні вдома і пориньте у світ нових смаків та ароматів!

Схожі публікації

Залишити коментар