Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Рецепт приготування ламінгтонів: смак дитинства у вашій кухні


smachno - 24.08.2024 - 0 коментарів

Хто ж не любить ламінгтони? Ці ароматні, ніжні кусочки неба, покриті шоколадним глазур’ю – це справжній смак дитинства. Саме ця ароматна та солодка випічка може розмазатися в усій вашій кухні, нагадуючи про веселі часи і безтурботні дні.

Інгредієнти:

  • 300 г муки
  • 200 г цукру
  • 100 г масла
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 1 чайна ложка род. порошок
  • 150 мл молока
  • 150 г темного шоколаду
  • 100 г кокосової стружки

Інструкція:

  1. Почніть з того, щоб попередньо розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Просійте муку та род. порошок разом.
  3. У іншій мисці вбийте яйця з цукром та ваніллю до однорідної маси.
  4. Додайте розплавлене масло до суміші яєць та цукру.
  5. Повільно додавайте просіяну муку та молоко до суміші, змішуючи до однорідності.
  6. Викладіть отримане тісто на протвень і випікайте близько 30-35 хвилин.
  7. Поки ламінгтони пекуться, розігрійте шоколад на водяній бані.
  8. Ріжте випічку на кубики, покривайте шоколадом і обсипте кокосовою стружкою.
  9. Залиште ламінгтони на решітці, щоб шоколад став трохи твердішим.
  10. Смакуйте та насолоджуйтеся смаком дитинства!

Тепер ви знаєте, як легко приготувати ці неймовірно смачні ламінгтони прямо вдома. Пам’ятайте, що цей рецепт можна змінювати під свій смак – додавати горішки, фрукти або навіть маршмеллоу. Головне – експериментуйте та насолоджуйтеся кожним кусочком!

Схожі публікації

Залишити коментар