Хто ж не любить ламінгтони? Ці ароматні, ніжні кусочки неба, покриті шоколадним глазур’ю – це справжній смак дитинства. Саме ця ароматна та солодка випічка може розмазатися в усій вашій кухні, нагадуючи про веселі часи і безтурботні дні.
Інгредієнти:
- 300 г муки
- 200 г цукру
- 100 г масла
- 2 яйця
- 1 чайна ложка ванілі
- 1 чайна ложка род. порошок
- 150 мл молока
- 150 г темного шоколаду
- 100 г кокосової стружки
Інструкція:
- Почніть з того, щоб попередньо розігріти духовку до 180 градусів.
- Просійте муку та род. порошок разом.
- У іншій мисці вбийте яйця з цукром та ваніллю до однорідної маси.
- Додайте розплавлене масло до суміші яєць та цукру.
- Повільно додавайте просіяну муку та молоко до суміші, змішуючи до однорідності.
- Викладіть отримане тісто на протвень і випікайте близько 30-35 хвилин.
- Поки ламінгтони пекуться, розігрійте шоколад на водяній бані.
- Ріжте випічку на кубики, покривайте шоколадом і обсипте кокосовою стружкою.
- Залиште ламінгтони на решітці, щоб шоколад став трохи твердішим.
- Смакуйте та насолоджуйтеся смаком дитинства!
Тепер ви знаєте, як легко приготувати ці неймовірно смачні ламінгтони прямо вдома. Пам’ятайте, що цей рецепт можна змінювати під свій смак – додавати горішки, фрукти або навіть маршмеллоу. Головне – експериментуйте та насолоджуйтеся кожним кусочком!