Емпанадас – це смачні напівмісячні пиріжки, які стали популярними по всьому світу. Ця традиційна страва походить з Іспанії, але стала неодмінною складовою кухні Латинської Америки. Зазвичай вони готуються з начинкою з м’яса, сиру, картоплі або інших інгредієнтів і подаються як закуска або головне блюдо.
Як приготувати емпанадас вдома?
Почнемо з тіста. Для цього вам знадобиться мука, сіль, вершкове масло і холодна вода. Змішайте усі інгредієнти до однорідної маси і залиште її в холодильнику на годину. Потім розкатайте тісто та виріжте його на кола або квадрати.
Далі готуємо начинку. Ви можете використовувати будь-які інгредієнти, які вам подобаються – м’ясо, овочі, сир або навіть фрукти для солодких емпанадас. Закладайте начинку на тісто і складайте його на пів – так ви отримаєте характерну форму емпанадас.
Потім відправляємо їх у духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. В результаті ви отримаєте смачні та соковиті емпанадас, готові до подавання.
Заключення
Емпанадас – це простий і смачний спосіб насолодитися традиційними латиноамериканськими смаками прямо вдома. Готуйте їх з різноманітною начинкою і насолоджуйтеся їх неперевершеним смаком!
[ad_2]