Scroll to top
© 2025, Кулінарний блог
Ділись

Секрети готування аутентичного позоле вдома


smachno - 12.08.2024 - 0 коментарів

Готування аутентичного позоле вдома

Позоле – це один з найпопулярніших страв української кухні, який зазвичай готується на свята та особливі події. Це смачний, насичений бульйон з м’ясом, який зігріває душу і живить тіло. Сьогодні ми розкажемо вам секрети готування аутентичного позоле вдома, щоб ви могли насолодитися смаком цієї чудової страви без виходу з дому.

Інгредієнти:

  • Куряче м’ясо
  • Пшенична крупа
  • Морква
  • Цибуля
  • Сіль, перець
  • Зелень

Приготування:

1. Спочатку потрібно приготувати бульйон. Для цього куряче м’ясо промийте, поставте у сковорідку, додайте води та готуйте до готовності.

2. Потім додайте в киплячий бульйон пшеничну крупу і готуйте, поки крупа не буде м’якою.

3. Скиньте м’ясо з бульйону, розірвіть на шматочки та покладіть назад у казанок.

4. Додайте нарізану моркву та цибулю. Приправте сіллю та перцем за смаком.

5. Готуйте до готовності на маленькому вогні, щоб всі інгредієнти злегка пропарились.

6. Подавайте позоле на стіл, прикрасивши зеленню.

Отже, тепер ви знаєте секрети готування аутентичного позоле вдома. Спробуйте цю страву і насолоджуйтесь її незабутнім смаком! Вам точно сподобається!

Схожі публікації

Залишити коментар