Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Тайське ласощі: секрети готування сате


smachno - 09.08.2024 - 0 comments

[ad_1]

Тайська кухня славиться своїми ароматними та смачними стравами, які завоювали серця гурманів по всьому світу. Однією з найпопулярніших страв тайської кухні є сате – смачні шматочки м’яса, намариновані в ароматних спеціях та смажені на вугіллі. Сьогодні ми розкриємо секрети готування цього чудового тайського ласоща.

Інгредієнти:

Для приготування сате вам знадобиться:

  • 500 грамів м’яса (курка, яловичина або свинина)
  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 2 столові ложки рибного соусу
  • 1 столова ложка цукру
  • 2 зубчики часнику, розтоплені
  • 1 чайна ложка куркуми
  • сіль та перець за смаком
  • бамбукові палички для намотування м’яса

Приготування:

1. Наріжте м’ясо на тонкі смужки та намаринуйте в соєвому соусі, рибному соусі, цукрі, часнику, куркумі, солі та перці протягом 1-2 годин.

2. Намотайте смужки м’яса на бамбукові палички.

3. Розігрійте гриль або сковороду та смажте сате до готовності, періодично обертаючи.

Подача:

Подаємо сате з гострим арахісовим соусом та свіжими травами.

Не бійтеся експериментувати зі спеціями та інгредієнтами – це дозволить вам створити свій власний неповторний смак тайського сате. Спробуйте готувати цю страву вдома та порадуйте себе та близьких новими кулінарними враженнями!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment