Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Як приготувати найсмачніший Coq au Vin вдома


smachno - 07.08.2024 - 0 comments

[ad_1]

Coq au Vin – це класичне французьке страва, яке складається з курячого м’яса, червоного вина, грибів і трав. Це дуже смачний і поживний гарячий страва, який можна приготувати вдома зі звичайних інгредієнтів. Ось як це зробити:

Інгредієнти:

  • 1 куряче м’ясо (велике, порізане на шматочки)
  • 1 пляшка червоного вина
  • 200г бекону (порізаний на шматочки)
  • 150г грибів (нарізані)
  • 2 цибулі (порізані)
  • 2 моркви (нарізані)
  • 4 зубчики часнику (роздавлені)
  • Пучок свіжої петрушки (нарізана)
  • Сіль і перець за смаком

Кроки приготування:

1. Почніть зі смаження бекону в глибокій сковороді або казанку до золотисто-коричневого кольору. Триватиме близько 5-7 хвилин.

2. Додайте нарізані гриби і смажте, поки вони не виділять сік. Потрібно близько 5-7 хвилин.

3. Додайте куряче м’ясо і смажте до золотистого кольору по усіх сторонах.

4. Додайте цибулю, моркву і часник, смажте до м’якості овочів.

5. Поставте вино і дайте йому довести до кипіння. Зменште вогонь і тушкуйте протягом 45-60 хвилин, поки м’ясо не буде ніжним.

6. Підсоліть і поперчіть за смаком, добавте свіжу петрушку перед подачею.

Coq au Vin найкраще подавати гарячим зі свіжим хлібом або картоплею. Цей страва чудово підходить для обіду або вечері з родиною або друзями. Насолоджуйтесь!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment