Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Кулінарний шедевр від українців: як готувати Chicken Kyiv


smachno - 28.07.2024 - 0 comments

[ad_1]

Якщо ви шукаєте ідеальний страву для святкового обіду або просто хочете порадувати себе та близьких, то Chicken Kyiv – саме те, що вам потрібно! Ця куряча страва з хрусткими зовнішніми шариками та ніжним соковитим начиненням є справжнім кулінарним шедевром від українського народу.

Історія

Chicken Kyiv – це дуже популярна страва в українській кухні, яка має своєю історією. Спочатку вона була відома як “котлета по-київськи”, але пізніше перейшла в сучасну назву “Chicken Kyiv”. Ця страва походить з Києва і зарекомендувала себе як справжній дельце кулінарного мистецтва.

Рецепт

Для приготування Chicken Kyiv вам знадобиться:

  • 4 шматочки курячого філе
  • 100 г масла
  • 2 яйця
  • 2 чашки панірувальних сухарів
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія для смаження

1. Відбиваємо філе, заливаемо розтопленим маслом та залишаємо в холодильнику на кілька годин.

2. Вбиваємо яйця, додаємо сіль та перець, перемішуємо.

3. Обкладаємо філе панірувальними сухарями, занурюємо у яйце, знову паніруємо.

4. Смажимо на розігрітій олії до золотистої коричневості з обох сторін.

Сервірування

Chicken Kyiv краще подавати гарячим, щоб масло в середині стала рідкою та ароматною. Можна подавати з зеленню, запеченою картоплею чи смачним соусом. Смачного!

Не вагайтеся спробувати себе в готуванні Chicken Kyiv та порадувати себе та своїх близьких цим справжнім українським шедевром!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment