Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Смачні секрети готування чілавкілес: традиційний мексиканський страва


smachno - 12.07.2024 - 0 comments

[ad_1]

Привіт, друзі! Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом на справжню мексиканську страву – чілавкілес. Це смачні та ароматні тортильї з начинкою, які точно запам’ятаються вам і вашим гостям.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 500г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Тортильї – 10 шт.
  • Сир чеддер – 100г
  • Сіль, перець, масло для смаження

Приготування:

1. На початку ми приготуємо начинку для наших чілавкілес. Куряче філе наріжемо невеликими кубиками і підсмажимо на розігрітій сковороді з олією до готовності.

2. Додамо до курячого філе нарізану цибулю, помідор, перець болгарський та дрібно нарізаний часник. Посмажимо все разом ще кілька хвилин.

3. Після цього викладемо на тортилью шматочок сир чеддер та трошки начинки. Згорнемо тортилью у формі рулета.

4. Розігріємо ще трошки олії на сковороді та підсмажимо наші чілавкілес до золотистої скоринки.

Сервірування:

Готові чілавкілес можна подавати з гуакамоле, сметаною або сальсою. Також можна додати трошки свіжої петрушки або лимонний сік для пікантності.

Смачного вам апетиту та приємного апетиту! Спробуйте готувати цю чудову мексиканську страву вдома і порадуйте своїх близьких новими смаками.

[ad_2]

Related posts

Post a Comment