Любите барбекю? А як вам думка приготувати справжні українські барбекю ребра? Сьогодні я з вами поділюсь кількома секретами, які допоможуть зробити це страва ще смачнішою!
Вибір і підготовка м’яса
Перш за все, необхідно правильно вибрати м’ясо для барбекю. Вибирайте свинину з невеликим шаром жиру – він додасть соковитості вашій страві. Не забудьте видалити плівку з одного боку ребер, щоб запобігти скручуванню м’яса під час готування.
Марінація
Секрет справжньої смакоти – в марінації. Для українського барбекю ребер можна використовувати медово-гірчичну або томатно-часникову марінацію. Залийте м’ясо марінадом і залиште його у холодильнику протягом кількох годин або навіть нічну.
Готування на вугіллі
Підготуйте вугілля і дайте йому розігрітися. Розмістіть ребра на решітці і готуйте їх, регулярно підливаючи марінад, до готовності. Важливо не пересушити м’ясо, тому слід уважно стежити за процесом готування.
Подаємо столі
Після того, як ребра готові, приготуйте собі ароматний смачний соус. Подавайте барбекю ребра гарячими зі свіжою зеленню, салатами або картоплею. Смачного!
Надіюсь, ці секрети допоможуть вам приготувати найсмачніше українське барбекю ребро. Спробуйте цей рецепт і порадуйте себе та близьких чудовим смаком!
[ad_2]