Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Смачний і корисний: рецепти приготування Ceviche


smachno - 01.07.2024 - 0 comments

[ad_1]

Як любителю морепродуктів мені завжди цікаво експериментувати з різноманітними стравами, і одна з моїх улюблених – це Ceviche. Це латиноамериканська страва, яка готується з сирої риби або морепродуктів, які маринуються у соку цитрусових. Смачний, корисний і незвичайний смак Ceviche захоплює з першого ковтка, тож сьогодні я хочу поділитися з вами кількома простими рецептами приготування цієї страви.

Рецепт 1: Класичний Ceviche

Для цього рецепту вам знадобиться:

  • 250 грамів свіжої морської риби (наприклад, лосось або тунець)
  • 1-2 лайма або лимона
  • 1 перець чилі
  • 1 помідор
  • 1/2 цибулі
  • Сіль та чорний перець за смаком
  • Свіжа зелень для прикрашання (петрушка або коріандр)

Рибу наріжте невеликими шматочками, сок лайма або лимона злейте на неї і залиште на 30-60 хвилин, щоб вона запеклася. Додайте нарізаний перець чилі, помідор, цибулю, сіль та перець. Підайте зі свіжою зеленню.

Рецепт 2: Ceviche з креветками

Для цього рецепту вам знадобиться:

  • 300 грамів креветок
  • 2-3 апельсини
  • 1 авокадо
  • 1/2 чашки кокосового молока
  • 1 ріпчаста цибуля
  • Чорний перець та сіль за смаком

Очистіть креветки, наріжте на шматочки. Додайте сік з апельсинів та кокосове молоко, наріжте авокадо та цибулю. Залиште маринуватися протягом години в холодильнику. Прикрашайте зверху зеленню та подавайте.

Спробуйте зробити цей смачний та корисний страву вдома і насолоджуйтесь неповторним смаком Ceviche!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment