Scroll to top
© 2024, Кулінарний блог
Share

Секрети приготування класичного австрійського сніцеля


smachno - 02.06.2024 - 0 comments

[ad_1]

Давайте розкриємо секрети того, як правильно приготувати класичний австрійський сніцель, який точно подивить вашу родину чи гостей. Цей страва дуже популярна у світі, тому готувати його варто досконало. На щастя, процес готування досить простий і не вимагає багато часу чи зусиль.

Інгредієнти:

  • 4 шматочки свинячого м’яса (шніцель)
  • Сіль та перець
  • 1 чашка борошна
  • 2 яйця
  • 1 чашка сухарів
  • 1/2 чашки масла
  • 1 лимон

Крок за кроком:

1. Почнемо з того, що приготуємо м’ясо. Розбийте його товстими шарами і побийте м’ясний верх чимось важким, щоб воно стало тонким.

2. Посоліть та поперчіть кожен шматочок м’яса з обох сторін.

3. Занурте м’ясо спершу в борошно, потім у розбиті яйця, і на останок – у сухарі.

4. Розігрійте масло в сковороді і обсмажте шніцелі з обох сторін до золотистої корочки.

5. Вийміть шніцелі з сковороди і відцідіть їх на кухонному рушнику, щоб зберегти хрустку текстуру.

6. Подавайте сніцель, политий лимонним соком та прикрашений лимономи нарізаним зеленню.

Тепер, коли ви знаєте всі секрети приготування класичного австрійського сніцеля, можете вразити ваших близьких і друзів цією чудовою стравою. Смачного!

[ad_2]

Related posts

Post a Comment